Planta Düngemittel GmbH je osnovana 1976. godine. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju, mineralnih đubriva, potpuno rastvorljivih u vodi, za profesionalnu upotrebu u poljoprivrednoj proizvodnji (ratarstvu, povrtarstvu i cvećarstvu).

Koristeći sirovine vrhunskog kvaliteta, koje dobija od svojih tradicionalnih dobavljača i primenjujuci najsavremenije metode kontrole kvaliteta u svojim laboratorijama, Planta sa velikom sigurnošću garantuje maksimalni, provereni kvalitet proizvoda proizvedenih u sopstvenim pogonima.

Dakle, preko 30 godina, stalnim usavršavanjem svojih proizvodnih pogona i tehnološke opreme, kao i tehnologije same proizvodnje đubriva, ova svetski priznata kompanija je omogućila da se kao krajnji proizvodi dobiju najbolje mešavine mineralnih đubriva bez ostataka tj. bez prašine, koja je sastavni deo proizvodnog procesa.

Kvalitetom smo obezbedili potražnju i izvoz svojih vodorastvorljivih djubriva u preko 30 zemalja.

Naše iskustvo uz primenu nauke i praćenje njenih dostignuća, čini nas sposobnim da se maksimalno posvetimo krajnjem korisniku kroz pružanje profesionalne podrške i odgovora na sva pitanja vezana za praktičnu primenu naših đubriva.

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata