O nama

Početna / O nama

Pro Seed d.o.o. je firma osnovana 2011. godine u Beogradu. Naša osnovna delatnost je uvoz i distribucija repromaterijala za povrtarsku proizvodnju i to visoko kvalitetnog semena holandske kompanije Nunhems, koja posluje u sastavu kompanije BASF. Osim semena, u ponudi su i vodotopiva mineralna đubriva vrhunskog kvaliteta nemačkog proizvođača Planta, kao i prirodni dodatak osnovnoj ishrani biljaka na bazi aminokiselina – Cropmax, holandskog proizvođača Holland Farming. Prateća oprema neophodna za intenzivnu povrtarsku proizvodnju, takođe je sastavni deo naše ponude.

Pro Seed ima 6 stalno zaposlenih radnika od kojih 5 sa višom i visokom stručnom spremom iz oblasti poljoprivrede. Smatramo da samo znanje, koje poseduju stručni ljudi, može našu uslugu učiniti kvalitetnom, a našu saradnju sa cenjenim klijentima dugoročnom. Imajući to u vidu želimo da sa proizvođačima povrća stvorimo partnerske odnose, sa ciljem da budemo uvek spremni da pružimo pomoć i savet i u trenucima kada proizvodnja možda i ne ide na način kako bi to svi želeli.

Želja nam je da zajedničkim trudom i ulaganjem postignemo više i bolje, kako bi i živeli bolje, sledeći naš slogan: “Vrhunski kvalitet u ponudi – vrhunski rezultati u proizvodnji” .

Prodaja semena i ostalog repromaterijala iz našeg asortimana odvija se preko dobro razvijene mreže distributera širom Srbije, kao i maloprodaje, koja se nalazi u našem objektu u Beogradu na adresi Cvetanova ćuprija br. 28b.